در سال ۱۳۶۱ با مجوز وزارت صنایع جهت تولید انواع کلید های گردان تابلوئی گروه صنعتی تولیدی الکتروکاوه تأسیس و اقدامات اولیه جهت احداث کارخانه در شهر صنعتی کاوه را بعمل می آورد. در سال ۱۳۶۵پس از احداث ساختمان و نصب و راه اندازی ماشین آلات و تجهیزات با ورود قطعات جهت مونتاژ، شرکت فعالیت های تولیدی خود را رسماً شروع مینماید. در سال ۱۳۷۰ با تولید کلیه قطعات فلزی و پلاستیکی مورد نیاز به خودکفائی رسیده و بتدریج موفق به تولید انبوه کلیدهای گردان تابلویی از ۱۲ تا ۶۳۰ آمپر در حالتهای مختلف میشود. در سال ۱۳۷۵ خط تولید کلیدهای مینیاتوری در کارخانه الکتروکاوه راه اندازی شد و موفق به تولید کلیدهای مینیاتوری از ۲ تا ۶۳ آمپر بصورت تکفاز – فاز و نول – سه فاز و سه فاز و نول گردید.شرکت الکتروکاوه دارای تائیدیه های کیفی از سازمان استاندارد ملی ایران میباشد . درک نیاز مشتری و توجه به خواسته های مصرف کنندگان و تلاش شبانه روزی کلیه پرسنل موجب گردیده تا امروزه محصولات تولیدی الکتروکاوه یکی از بهترین نوع تولیدات در زمینه کلیدهای تابلویی در سطح جهان باشد.
محصولات مرتبط
پوسته :
کلیه قسمتهای کلید مینیاتوری درون آن قرار می گیرند و باید از مواد عایق با حداقل ولتاژ 2500 ولت و غیر قابل شعله ور شدن با مقاومت حرارتی 960 درجه سانتیگراد باشد. به طور معمول از باکالیت،ملامین یا نوع خاصی از پلی آمید الیافدار می باشد . در نوع غیر استاندارد آن از مواد پلاستیک ساده و یا آسیابی تهیه می شود که مقاومت مناسب در مقابل حرارت ناشی از عبور جریان و جرقه ناشی از قطع و وصل را ندارد و عمدتاً دارای بوی خاصی هستند که میتوان آن را از انواع دیگر تفکیک نمود.
مگنت :
از سیم پیچ مسی ،هسته مرکزی ثابت و متحرک از جنس مواد فرومغناطیس ،فنر، اتصالات و ... تشکیل شده است که در برابر جریان های چند برابر جریان نامی کلید (با توجه به تیپ کلید که روشنایی یا موتوری یا موتوری سخت باشد از 3 برابر تا 20 برابر جریان نامی می باشد) و یا اتصال کوتاه واکنش نشان می دهد و باعث قطع فوری و آنی کلید می گردد . در کلید مینیاتوری های استاندارد برای هر جریان نامی ، مگنت خاص خود را دارد .
دستگیره کلید :
وسیله ای برای قرار دادن کلید مینیاتوری در حالت قطع و یا وصل می باشد .
بی متال :
رله اضافه بار به کار رفته در کلیدهای مینیاتوری یک نوع بی متال است که در زمان تولید کلید مینیاتوری بوسیله یک پیچ ، جریان نامی دقیق کلید تنظیم و توسط کارخانه لاک می شود. این رله،کار قطع مدار را در برابر اضافه بار بر عهده دارد .
جرقه گیر :
از صفحات فلزی موازی هم تشکیل شده است که توسط لایه ای عایق از هم جدا شده اند و در زمان قطع با تقسیم جرقه به جرقه های کو چک از جرقه های خطرناک و ایجاد صدا و گرمای زیاد جلوگیری می کند.معمولاً در کلیدهای بی کیفیت و ارزان قیمت ، این قطعه وجود ندارد که شاید ساده ترین یا ابتدایی ترین راه شناسایی این موضوع ، وزن کم کلید می باشد .
فنرها و اتصالات :
این اجزا باید از توان مکانیکی و ساختار ویژه ای بر خور دار باشند و در برابر زنگ زدگی مقاوم باشند
ترمینال ها :
باید ضد زنگ و طوری طراحی شوند که هادی ها به راحتی در آن قرار گیرند. استفاده از وسایل حفاظتی در یک مدار جهت جلوگیری از خطراتی نظیر آتش سوزی ،اضافه بار و اتصال کوتاه ناشی از خطای اتفاق افتاده در سیستم الزامی است . یکی از این وسایل که به واسطه خصوصیات منحصر بفردی همچون قابل استفاده بودن بعد از هر بار قطع، قطع همزمان سه فاز و غیره امروزه مورد استفاده زیادی دارد کلیدهای قطع خودکار ، یا مینیاتوری می باشد که معمولاً در دو نوع AC و DC تولید می گردند.
برای اندازه گیری ابعاد کلید های مینیاتوری ( فیوز مینیاتوری ) الکترو کاوه می توانید مطابق تصویر زیر ابعاد هر پل ( هر یک عدد کلید ) کلید مینیاتوری را با هم جمع زده و ابعاد نهایی کلید مینیاتوری برای قرار گیری در ریل و تابلو بدست آید.
تمامی ابعاد های زیر بر اساس میلیمتر می باشند.
دیدگاه خود را بنویسید